عنوان کامل پایان نامه کارشناسی ارشد : نیازسنجی و تعین نیازهای فرهنگی ، ورزشی و تفریحی محلات منطقه 1 تهران
تکه ای از متن پایان نامه :
می باشد تحت عنوان “بررسی نیازهای آموزشی پنج سال آینده کارمندان صنعت نفت” که با بهره گیری از روش دلفی دورههای آموزشی مربوط به نیازهای آموزشی اصلی کارمندان را شناسایی و اولویتبندی کرده می باشد و نتایج بدست آمده حاکی از آنست که بطور کلی دیدگاهها و نظرات مسئولین با کارمندان در اغلب زمینهها با هم منطبق بوده می باشد.
تحقیقی تحت عنوان “نیازسنجی آموزشی مدیران و ارائه الگوی آموزشی مناسب” در سال 1374 توسط آذر عادل انجام گرفته و علل عدم کارآیی دورههای مورد بررسی قرار گرفته می باشد. نتایج بدست آمده از این مطالعه نشان میدهد که نداشتن شناخت کافی سازمانها نسبت به نیازهای آموزشی مدیران عامل اصلی عدم کارآیی دورههای آموزشی میباشد. در این تحقیق الگوی مناسبی برای برنامهریزی آموزشی مدیران ارائه شده می باشد (صیف، 1383 : 88).
بررسی دیگری توسط لطفی در سال 1379 تحت عنوان “تعیین نیازهای آموزشی کارکنان بانک ملی ایران در شهر اردبیل” با بهره گیری از روش نظرخواهی انجام گرفته می باشد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان میدهد که کارکنان مؤسسه یاد شده در زمینههای شغلی، اجتماعی و اقتصادی نیاز به افزایش دانش، مهارت و توانایی داشته و برای کسب مدارج تحصیلی عالیتر علاقه بیشتری از خود ابراز نمودهاند.
مطالعهای نیز تحت عنوان “نیازسنجی آموزشی مدیران شرکتهای قطعهساز ایران خودرو” توسط پورصفر در سال 1381 انجام گرفته و در این تحقیق با در نظر گرفتن مهارتهای مدیران در اثربخشی و کارآیی، میزان آشنایی مدیران با مهارتها و تشخیص نقاط ضعف آنها در این مهارتها مورد بررسی قرار گرفته می باشد (صیف، 1383 : 89 ).